Sunday, May 31, 2009

Kalender bulan Juniii


Finally it's June! pheewww...
i am going to start my internship at aaj. hav lots things to do.. n i dont know whether i can survive or not.. hahaha, seriously. =p
sooo... good day for everyone in June! ^^v

ps : click the image to see larger pict

Friday, May 15, 2009

Heavenly Blush vs Sour Sally

Hey, Gadingers and frozen yogurt lovers! good news niihhh.. Hari ini, sour sally and heavenly blush grand opening di gading! wauw wauw wauw.... emang nih, seru bngt keknya ngeliat persaingan mereka... karena produknya sama2 frozen yogurt n grand opening di hari yg sama pula!

Nah, karena gw dagh pernah cobain sour sally, makanya hari ini gw coba heavenly blush.. kalo sour sally ada di la piazza ground floor, dkt pintu masuk lobby selatan (gabung ama coffee corner), heavenly blush ada di jembatan antara mal 2 n mal 3 (di depan gaudi store).
Kalo diliat2 dari segi tempat, emang sour sally lebih unggul, karena interiornya lebih cute, n lebih private, secara kalo di heavenly blush byk tante2 ncik2 yg lalu lalang shopping2 tuh .. bisa jadi tontonan publik dhe! xD tapi kalo soal rasa, wuidiiih.. gak kalah jauh nih si heavenly blush!

(ours... twist : ori + pome)


Heavenly blush ini punya rasa2 yogurt buah yg unik, kek peach& pomegerate.. beda nih kek sour sally yg unggulannya green tea. n enaknya si heavenly blush ini ada yg nyampur dua rasaa (twist).. kek original + pomegerate, ato original + peach. bagi yg maruk, ato pusing maw mikir rasa apa,udeee embat ajah si twist ini... twist yang small itu 25ribu.. (soal harga sama aje kek sour sally). n... kalo dibandingin ma sour sally, si heavenly blush ini emang gak se-asem sour sally.. hmmm...

(me and dell : in front of heavenly blush)

Hehehe, tapi jangan kaget lho.. antrian di heavenly blush n sour sally, sama2 puanjaaaaaaaaangg bngt! Nih kek foto di atas.. (fyi : antrian gw itu dagh separo... blakang gw masih panjang)... hehehe.. tapi jgn kuatir.. tu antrian emang cuma bikin shok aje.. jalannye cepet kok.. jadi kira2 5-10mnt dagh ampe counter lagh.. siapin ajah temen ngobrol n kamera... xD
Nah trus yg uniknya.. dalam dua hari ini ( inget nih DUA hari), ada promo dari si heavenly blush... jadi kalo mau bayar, kite kudu lempar dadu. dadunya gede bngt nooohhhh... keknya 20x20x20cm. trus angka yg muncul menjadi angka diskon kiteee.. wadoooww.. pinter2 dhe lempar dadu! apes2nya dapet 10%! hoki2 dapet 60%!!! n.... for us... we were so lucky that we got 50% off! (YIPIIEE, thanks to Billy!) ^^,

Ohya.. kalo maw dapet member cardnya juga gampang kok, tinggal beli yg large ajah kata mas2nya! hehehe. tapi kalo loe beli yg large n maw dpt kartu diskon skrg ato bsk, loe gak bisa lempar dadu.. jadi mending belinya hari minggu aje, pas promo abiz.. xD

(Ini nih... design2nya si heavenly blush.. ngepink2 gitu sih.. lucu juga.. hahhaa, sayang gak ada iconnya kek sour sally...)


Ini untuk pilihan toppingnya.. rata2 sama kok kek sour sally.. ^^v


Nahhh,, gimana niii dengan sour sally?
hmmm... sama penuhnya siiiiii kek heavenly blush... tp sour sally membuat inovasi dengan menambah rasanya lho! rasa strawberry gituuu... wah keknya sih ini emang maw menyaingi heavenly blush.. hahahhaa.. tapi sayangnya yg rasa green tea gak ada di sour sally lapiz ini. trus gak ada promo2 potongan harga pula. =( hmmm...makes me wonder...

n... si sour sally ini nawarin member card.. jadi kita bayar 250ribu buat card nya trus berlaku buat 1 taun. jadiii.. ini kartu bisa dipake buat free 50rb per hari ampe tanggal 21, selanjutnya diskon 15%. hmmm... dah gitu pake ni kartu bisa gratis masuk x2 juga sih (cocok buat yg suka dugem) hehehe. trus beli etude juga bisa diskon 10%. mcm2 dhe! tapi yg narik perhatian gw cuma diskon tempat2 itu. hehehe. tapi kok maal bngt yeeee... ampe 250ribu. @.@

(sour sally nya tink2 yg ikut rapat laller di ws)

Sooo... buat loe2 pada,,, kalo maw mencari potongan harga n rasa yg baru, datengin aja dhe ke heavenly blush! enak kok! gw suka bngt yg rasa pomegerate ituuu.. n buruan!! biar dpt diskon nooh.. hahaha. n enjoy frozen yogurt! ^^v


-Big smiles for 50% off! hahahaha, thanks to may who took the picture!-



**ralat : grand opening sour sally ternyata tgl 21, bertepatan dengan ultah n lauching waffle nya.. hari ini pertama kali buka di lapizzz! hohohohoho.. thx to tink2

Shoes Lover

Hahahhaa.. i dont know why, but lately i really love shoes... ^^v
3 days ago, i bought this pair of shoes...




And now i really want to buy shoes from wondershoe. huaaaahhh.... they are so cute, and cheap also. T.T but i am confused, whether the shoes really fit for me or not, coz i have to buy those shoes from internet. =(

Saturday, May 9, 2009

Kalender bulan May!



Bikinnya berjam2... dagh gitu pas diupload, kok gambarnya kecil yagh? hiks2... jadi pecah dhe.. T.T
The Quote is dedicated to my lovely friend... cheers up!!!

ps : click the image, to see the larger image...

Thursday, May 7, 2009

21 Things About My Fashion, Food, and Life Style



  1. I just like to wear black, white, and gray clothes... hahaha.. i don't know why, but i think these colors give me more confident, and they look so high fashion for me... also, they are easy to mix & match with other colors.
  2. Love to eat sushi and sushi.. hahaha. i think once is never enough! my fave sushi resto is sushi tei, mkg 5! wow... every week i always go there... my fave : salmon, tuna, and crab. yummy! ^^,
  3. Gogirl and Girlfriend are two magazines that i frequently buy and read. i like both of their fashion and layout.
  4. Highwaist short, black tights, ankle boots, overall tube top, and drawstring bag are five things in my fashion list that i reaaaaaallly wanna buy but i've never bought them. xD
  5. The patterns i love : plaids and stripes! xD
  6. Black eyeliner can make your look totally different! liquid eyeliner is very great, though it's so hard to apply them
  7. If i go to Pizza Hut, i will order soup and salad. the salad just contains potato, carrot, macaroni, egg, mushroom, and mayonaise!
  8. Fashion Brands that i like : Zara, Mango, Pull n Bear, Body n Soul, and Charles&Keith. but, since their price hv been raised and become so expensive, i'd rather to buy them at dicount. xD
  9. I really like to eat 'sate ayam'! i like the one in my campus... i often buy two portions of that, only if i get so hungry of course! xD
  10. Camera is one thing that cannot be appart from my life! ^^, i really like to bring my cybershoot from my brother when i go somewhere... i dont mind to take a picture everywhere... and especially candid my friends!
  11. Hot items now (for me) : zippered dress (so cool!), floral (always looks good at summer), Blackberry (it's so happening), and blazer (no need tosay more)
  12. Used to like Gossip Girl and America's Next Top Model, but now i prefer 90210.. hahaha, i like Jessica Sroup. she is so pretty!
  13. I dont really like to go to a saloon... just go there once in 6 months or more, to hv a haircut.
  14. Love to wear cardigan! especially my grey and black cardigans! xD
  15. I just watch tv when i am at my kost. usually i watch ftv at sctv.. -.-
  16. I like long and loose clothes... especially made of cotton... so comfortable!
  17. I dont like music very much. if i listen to it, it is just when i am in the blue... but lately i often go to 'karaoke' with my ws friends. 'Bila Rasaku Ini Rasamu' by Kerispatih is my fave!
  18. I prefer to go shopping alone. if i go with my friends, i can buy lots of things.. hahhaa.
  19. Quickly is my fave buble tea drink! i like its thai tea and chocolate drink...
  20. Beauty items i usually use : mark n spencer body lotion & deodorant, body shop moisturizer -tea tree oil-, skin food perfume, macadamia straightening balm, and body shop compact powder.
  21. Love my sanur friends (cindy, ju, yoan, vane, lovi, rini, fe2 sun, tice, dita, ya2, and others -f13b-), love my ui friends (christa, sarce, vana, phil, tom, meta, wil, jef, and others - geng gawul), love my wallstreet friends (ronald, arman, ness, leph, bill, dell, robin, sexy, joan, tink2, and my lovely consultant, mr Anwar!) and love to take lots of pictures with them. lols!