Thursday, May 13, 2010

That Little White Dress

I had another reunion with my friends at Canteen, PI. The name reminds me of my canteen at school or college. Hahaha, but the Canteen at PI has a very good ambiance. Because I'd eaten before, I didn't eat at Canteen again. Well, are three slices of pizza and a cup of hot chocolate counted as 'eat'? hehehehe. The hot chocolate is great, it's not too hot and not too sweet. The pizza is delicious also, but it's too thin. My friend ordered lasagna, and it was great too! No wonder the place is crowded. If you haven't tried it yet, you should go there sometime. =)



-at Canteen-


-some pictures there-

Wearing three layers of outfit that day. First is the dress that shows the laces, then the white loose top with lots of chains, and the third is the jacket. Kindda feeling of white dress lately. I couldn't show my outfit pictures at PI, because my friend took the pictures blur and not in the right focus. :'( Well that's okay, my bf took some pictures of mine at home. Sorry for the poor lighting.


-With the Jacket : Forever 21 jacket, zara white chain top, zara white dress (as inner), Charles&Keith bag, Wondershoe shoes, Random Accessories-


-Without the Jacket-


-The black accessories look so dominant on white outfit-

23 comments:

  1. love the outfit especially that's blazer:)


    loves,
    shatirah,D'STATION

    ReplyDelete
  2. love tthe dress and the accessories :)
    love the tiny belt! :)

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaaaa yessy ini.dress gw suka, tp kyny lu tmbh bagus pake heels yes,lbh keren.tp ini juga oke :)
    btw yes ntr gw ke jkt tgl 26..

    ReplyDelete
  4. waaaa, love your chain necklaces yes!
    LOVE, beauty splashes

    ReplyDelete
  5. love your dress, want it :p

    xx

    ReplyDelete
  6. cute dress yessi!! I love the lace accent in the bottom of the dress..it looks like you a wear a lace skirt under ;)

    ReplyDelete
  7. love ur white dress !
    cantikk iiiii.....

    visit mine?
    dianaurora.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. yessssi so sorry for the bad pictures i took!
    you should teach me more often, hmmm..

    ReplyDelete
  9. you look abslutely fabulous! the dress is awesome!

    ReplyDelete
  10. I super love the lace details on your dress, pretty!

    ReplyDelete
  11. lovely dress and i love the layered necklaces. they really toughened up the look :)

    www.monochromachic.com

    ReplyDelete
  12. bagusnyaaaa gw suka bgt loh ini baju lu, elegant and clean, ga tau knp akhir2 ini gw suka bgt warna2 yg soft kyk putih dan pastel trs yg simple2 gt, jd clean and sharp hahaha. anyway i like it better with the jacket off, tp pake jaket jg jd beda jd lbh rock chic, tp as i said before, gw lg suka yg elegant chic gt makanya lbh suka tnpa jaket. okai ada bnyk bgt resto yg pgn gw cobain tp gw bbrpa minggu blkgan ini lg jd kuper krna ga ke mall hahahaha, minggu ini gw akan tidur di kemah asoy bgt hahah ga ada signal pula disana, bb mati dah udah hahaha. hahhh yg 1.4 itu lbh dr 1jt? yahhhh gw cuma mw beli yg di bwh sejuta, klo diatas sejuta gw blm siap mental kykna hahahahha. yah yah yahh tp 1,8 jg ok lah yah ga beda2 jauh amat. emank klo lensa tuh makin naek yah hrganya? klo kamera kan mkin turun, tuh kyk kamera gw turun bgt skrg huhuhu. iya dlu gw jg beli kamera di pasar baru, tp klo beli lensa disana lg gw rada mls, mndg mangdu aja kykna. gw takut dimahalin tp. gw cek jpcc kemang dulu ahhh. punya kamera tuh highcost yah dan bkin jd makin konsumtif hahaha. abis beli lensa gw mw beli extended flash kykna, sama tripod dd gw jg minta beli tp gw sayang hahahahha

    ReplyDelete
  13. tuh kan kepanjangan ngmg gw jd lupa jwb pertanyaan lu, gw beli silikon itu di pv, di bagian deratan toko hp, gw beli 30rb. bnyk bgt warnanyam yg pink pastel jg ada hahaha. sana2 ke pv beli hihihih

    ReplyDelete
  14. hehehe .
    kdng2 bs romntis , tp kdg jg gaa tuhh .. hahahahha

    but i always love him ! :))

    ReplyDelete
  15. yah ampun c yessi!
    dressnya sumpah bagus banget
    and reunion is always great one especially when most of us are hardly have a time to meet :)
    have a nice weekend :)

    xx

    ReplyDelete
  16. heyy, i like your style, very cute :D
    so im going to follow your blog :)

    http://fashionpeach17.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. nice outfit ! (:
    aku puny sptu yg sama kyk kamu lohh bli d wondershoe jugaa haha.
    anw i love your bag !

    ReplyDelete
  18. whee buka blog u isinya resto & makanan smua jadi ngiler malem2 huehehe :D
    lovely outfit, gw juga lagi demen pake black accessories gitu kek rosario hehehe

    ReplyDelete
  19. ia yess,,bgus deh pake heels, ya byk yang comfy charles & keith enk kok..ia ntr tgl 26 baby,pastinya aku kabarin lagi ye ibu cantik :))

    ReplyDelete
  20. i love your rosario very much..

    hei,,is that vanessa?? i'm her old friend in SD n SMP..

    ReplyDelete
  21. aaa enak sekali km wisata kuliner terus yah yes..hahaha. :D
    btw, i love this outfit so muchh! like febri said in the previous comment, I prefer with the jacket off. lbh lu banget sih actually. Tp pake jacketnya jg bgs kok! :D
    Btw, lu beli kalung salib yg gede itu dmn yes? g suka bgtt!

    ReplyDelete
  22. gw rasa, kameranya terlalu keberatan buat dipegang yoan. hahah :p pis yoan!

    ReplyDelete
  23. waaaaaaaaahh ada yoan sama juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! mau ikuuuutttt!!! hahahaha. yessi aku kangen teman" kuliah nihhh. reuni yuk satu angkatan 2006!!! HAHAHA.

    ReplyDelete